Во ДИМ Маркет, ние го почитуваме вашето право на приватност и ја разбираме сериозно заштитата на вашите лични податоци. Оваа политика за приватност објаснува како се собираат, користат и заштитуваат вашите лични податоци кога ќе ги користите нашите услуги или сервиси објавени на веб страната www.dim.mk.

Какви лични податоци собираме:

На нашиот веб-сајт www.dim.mk, не собираме никакви лични податоци од корисниците. Сајтот нуди информации за производите и услугите кои ги нудиме, но не се бараат лични податоци за пристап до оваа информација. Сепак, трети страни, како што се дополнително инсталирани модули или плагини на нашиот веб-сајт, може да собираат одредени податоци за анализа и статистика за посетителите на сајтот.

Како ги користиме вашите лични податоци:

Бидејќи не собираме лични податоци на нашиот веб-сајт, нема потреба од нивна употреба. Не користиме лични податоци за идентификација на корисниците или за нивно следење, но можно е трети страни при преглед на колачињата да ги користат тие информации за подобро корисничко искуство.

Споделување на вашите лични податоци:

Бидејќи не собираме лични податоци, немаме потреба и не споделуваме никакви лични податоци, но одредени трети или сервиси можно е да ги користат и споделуваат делумно или целосно вашите лични податоци за дополнителни подобри кориснички искуства.

Сигурност на податоците:

Иако не собираме лични податоци, ги применуваме најдобрите практики за заштита на информациите на нашиот веб-сајт, вклучувајќи технички и организациски мерки за спречување на недозволен пристап или употреба на податоците. Нашата веб страна користи ССЛ сертификат за заштита.

Промени во политиката за приватност:

Бидејќи ги прегледуваме нашите постапки за собирање и заштита на податоци, може да ја промениме или ажурираме оваа политика за приватност. Сите промени ќе бидат објавени на оваа страница.

Последна измена: [18.03.2024]