Следи не на
социјалните
мрежи!

и останете секогаш во тек
со сите акции и промоции!

20 Маркети | 5 града

Работно време на маркети

Погледнете ги сите локации на маркетите ширум Македонија.

Акции и Понуди

Погледнете ги сите акции и понуди кои се активни во ДИМ маркетите.

ДИМ Маркет 1

ДИМ Маркет 2

ДИМ Маркет 3

Добредојдовте во нашиот маркет

Секоја нова недела е повод за уште една шанса за одлични понуди!

Не ги пропуштајте фантастичните понуди – посетете некој од нашите маркети и осигурајте си ги најдобрите продукти по најдобри цени.

Ви благодариме што не избравте нас за ваш омилен маркет!