Дим Маркет: Вашиот Избор за Свежи Производи со Одлични Цени

Со големо задоволство можеме да ве известиме дека на 23 декември 2017 година, Дим маркет ги отвори своите први два маркети во Стајковци и Кисела вода. Овој ден означи почеток на една убава и успешна приказна, посветена на задоволството на нашите клиенти.

Низ времето, нашата мрежа се прошири на 11 локации во Скопје, 5 во Куманово, и по еден маркет во Свети Николе и Берово. Но ова е само почетокот – нашата експанзија е во тек, и наскоро очекувајте нови маркети на нови локации во целата држава.

Нашиот принцип на работа е едноставен – задоволни потрошувачи. Ние сме посветени на овозможување на најдоброто искуство на купување, со висок квалитет на производите и прифатливи цени.

Во нашите маркети, вие ќе најдете најсвежо овошје и зеленчук, како и брендирани производи по одлични цени. Ние гордо ги нудиме и нашите внимателно одбрани приватни брендови и производи, ексклузивни за Дим маркет. Тие се производи кои не компромитираат на квалитетот, но сепак го штедат вашиот џеб.

Со Дим маркет, вашето купување станува едно поинакво задоволно искуство. Започнете ја вашата шопинг авантура со нас и дозволете ни да ви го обезбедиме најдоброто. Ние сме тука за вас, со свежи производи и одлични цени, секогаш и во секое време!

ДИМ Маркети